predstavitev podjetja

Naše poslanstvo

Elektro Skok je družinsko podjetje z osnovno dejavnostjo izvajanja elektroinstalacij.  Specializirani smo za izdelavo elektro omar in montažo strojnih linij. Elektroinstalacije poslovnih in stanovanjskih objektov izvajamo večinoma na Primorskem, Notranjskem in na Obali, industrijske instalacije pa po vsej Sloveniji in tudi v drugih državah sveta. Izkušnje in znanje predajamo že na tretjo generacijo. 

Znanje in izkušnje

Smo strokovnjaki za izvedbo varnostnih sistemov, skladno s projektno ali tehnično dokumentacijo. Usposobljeni smo za pripravo in samostojno vodenje projektov tehničnega varovanja vseh vrst, komunikacijo z gradbenimi izvajalci in ostalimi institucijami. Smo pooblaščenec za NPK  varnostne sisteme v skladu z Zakonom o graditvi objektov: elektroinštalacij, računalništva, telekomunikacij, energetike in elektronike.  Imamo potrdilo Edison o opravljenem izobraževanju in izpitu po programu Edison za meritve varnosti in kakovosti pri graditvi vseh objektov, razen zahtevnih. PSNR s potrdilom o usposobljenosti za delo na področju Notranje razsvetljave. Imamo znanje za področja: Svetloba ; Svetlobni viri in svetilke; Razsvetljava z umetno svetlobo ; Projektiranje in meritve notranje razsvetljave.

NAŠA ZGODOVINA: družinsko podjetje od 1979

Stanislav Skok se je začel samostojno ukvarjati z izvajanjem električnih instalacij in meritev leta 1979 v obliki popoldanske obrti, kot samostojni podjetnik Stanislav Skok s.p. Leta 1988 je to postala njegova edina dejavnost. Že leta 1990 je zaposlil prve elektroinstalaterje pripravnike, ki so ostali v podjetju in so postali ključni nosilci razvoja podjetja. Simon Skok je prevzel očetovo podjetje leta 2007 kot samostojni podjetnik Simon Skok s.p., ki je uspešno delovalo polnih 10 let. Ključ, da podjetje storitve uspešno opravlja, je stalno strmenje k najvišji kvaliteti, nenehno strokovno izobraževanje, vgrajevanje kvalitetnega instalacijskega materiala in izvajanje del v skladu z veljavno zakonodajo.

Elektro Skok d.o.o. ima začetek poslovanja od koncu leta 2016. Od leta 2017 družinsko podjetje vodita Petra in Simon Skok. Simon Skok, ki vodi družinsko podjetje od leta 2007 si prizadeva ohranjati enake vrednote in predvsem timsko delo, ko vsi zaposleni delajo tako zase, kot za skupne cilje.